kunde bild

Har du lyst å bli en del av flokken?

På karriere-siden vår finner du til enhver tid de stillingene vi har utlyst. Selv om vi ikke skulle ha en aktiv stillingsutslysning innenfor akkurat ditt fagfelt, betyr ikke det at vi ikke vil snakke med deg.

En liten bedrift med mange muligheter

Det blir ikke helt riktig å kalle oss en gründerbedrift, men vi er heller ikke en fullt etablert bedrift – ennå. Vi har mange dyktige mennesker i teamet vårt som hver dag jobber mot et felles mål om å bli det beste kunnskapsmiljøet i mediebransjen – samtidig som vi også har det bra på jobb. Sosialt miljø, psykisk helse og personlig- og faglig utvikling er kjerneverdiene våre, og noe vi er stolte av å etterleve hver dag. Det viktigste en bedrift har er sine ansatte, og hvis man trives, får man også resultater.

Nå opplever vi vekst, og vi jobber for å holde tritt med forandringen fra å gå fra et lite selskap, til et større med flere ansatte og en ny arbeidsprosess å venne oss til. Likevel skal vi beholde friheten og kreativiteten vi har hatt tidligere som en mindre bedrift i utvikling.

Vår grunnlegger – Roger – er fremdeles daglig leder og lidenskapelig opptatt av at Enklere Valg skal utvikle seg og være oppdatert på bransjens nyeste kunnskap. Dette skaper en spennende hverdag og mange muligheter for alle medarbeiderne som får mye frihet og ansvar for egen utvikling.

Våre ledige stillinger

TikTok Content Creator (Freelance)

Student med lidenskap for TikTok? Bli deltids kreatør i vårt mediebyrå på Kolbotn, rett utenfor Oslo!

Vi vil være det beste kunnskapsmiljøet i bransjen

For oss betyr kunnskap mangfoldighet. Som et team ønsker vi å mestre områder som produktkunnskap, arbeidsmetodikk, kundeforståelse og å ta vare på våre ansatte og oppmuntre til utvikling.

Enklere Valg ser etter deg som vil hjelpe våre kunder å mestre sine utfordringer ved å se dem som vekstpotensiale på en forståelig og troverdig måte. Vi ser etter deg som deler verdiene våre.

Trivsel og samvær på jobben

Vi prioriterer ansattes vekst og trivsel like høyt som gode resultater, og verdsetter et sterkt sosialt miljø hos Enklere Valg hver dag.

Flat struktur

Enklere Valg har en flat struktur og oppfordrer ansattes initiativ for kundens beste, med frihet til å forme sin arbeidsdag.

Omstillingsdyktig

Vi tilpasser oss stadig til mediebransjens endringer, tilegner oss ny kunnskap og justerer vår organisering for å tjene kunder og ansatte.

Ingen stillinger som passer deg? Send oss en spontan søknad

Om vi ikke har noen ledige stillinger som passer deg, kan du gjerne sende oss en åpen søknad for å presentere deg selv. Send inn søknad og CV til daglig leder, Roger Rosbach, til roger@enklerevalg.no, eller ring han på nr. +47 901 45 876 for å slå av en prat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!