kunde bild

Har du lyst å bli en del av flokken?

På karriere-siden vår finner du til enhver tid de stillingene vi har utlyst. Selv om vi ikke skulle ha en aktiv stillingsutslysning innenfor akkurat ditt fagfelt, betyr ikke det at vi ikke vil snakke med deg.

En liten bedrift med mange muligheter

Det blir ikke helt riktig å kalle oss en gründerbedrift, men vi er heller ikke en fullt etablert bedrift – ennå. Vi har mange dyktige mennesker i teamet vårt som hver dag jobber mot et felles mål om å bli det beste kunnskapsmiljøet i mediebransjen – samtidig som vi også har det bra på jobb. Sosialt miljø, psykisk helse og personlig- og faglig utvikling er kjerneverdiene våre, og noe vi er stolte av å etterleve hver dag. Det viktigste en bedrift har er sine ansatte, og hvis man trives, får man også resultater.

Nå opplever vi vekst, og vi jobber for å holde tritt med forandringen fra å gå fra et lite selskap, til et større med flere ansatte og en ny arbeidsprosess å venne oss til. Likevel skal vi beholde friheten og kreativiteten vi har hatt tidligere som en mindre bedrift i utvikling.

Vår grunnlegger – Roger – er fremdeles daglig leder og lidenskapelig opptatt av at Enklere Valg skal utvikle seg og være oppdatert på bransjens nyeste kunnskap. Dette skaper en spennende hverdag og mange muligheter for alle medarbeiderne som får mye frihet og ansvar for egen utvikling.

Våre ledige stillinger

Vi vil være det beste kunnskapsmiljøet i bransjen

For oss betyr kunnskap mangfoldighet. Som et team ønsker vi å mestre områder som produktkunnskap, arbeidsmetodikk, kundeforståelse og å ta vare på våre ansatte og oppmuntre til utvikling.

Enklere Valg ser etter deg som vil hjelpe våre kunder å mestre sine utfordringer ved å se dem som vekstpotensiale på en forståelig og troverdig måte. Vi ser etter deg som deler verdiene våre.

Trivsel og samvær på jobben

Selvsagt er det viktig å skape gode resultater, men vi er like opptatt av å oppmuntre den ansattes utvikling og trivsel på jobb. Et godt sosialt miljø står sentralt i alt vi gjør – alle i Enklere Valg skal ha det så bra som mulig. Dette er en verdi vi er stolte av, og lever etter hver eneste dag. 

Flat struktur

I Enklere Valg har vi en flat struktur og korte beslutningsveier. Selv om vi har faste rutiner, oppfordres alle medarbeidere til å finne den beste løsningen for kunden. Ved at alle ansatte får denne tilliten, kan vi fokusere på å skape de beste resultatene for kundene våre, og alle har frihet til å påvirke sin egen hverdag for å oppnå det.

Omstillingsdyktig

Mediebransjen er i konstant endring, og som byrå må vi kontinuerlig tilpasse oss denne utviklingen. Vi streber etter å tilegne oss kunnskapen vi trenger, tilpasse produktene vi tilbyr og hvordan vi organiserer arbeidshverdagen vår. Dette er viktige faktorer for å skape en god arbeidsplass for våre ansatte og bli en interessant samarbeidspartner for våre kunder.

Hva sier de ansatte om oss?

Ingen stillinger som passer deg? Send oss en spontan søknad

Om vi ikke har noen ledige stillinger som passer deg, kan du gjerne sende oss en åpen søknad for å presentere deg selv. Send inn søknad og CV til daglig leder, Roger Rosbach, til roger@enklerevalg.no, eller ring han på nr. +47 901 45 876 for å slå av en prat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!