post

Digital markedsføring

Vi tilbyr alle tjenester innen digital markedsføring; analyse, strategi, innholdsmarkedsføring, annonsering på nett og i sosiale medier og SEO. Vi har også dyktige webdesignere og utviklere som leverer på design og brukervennlighet.

Med en god digital strategi treffer du riktig målgruppe på riktig sted – med riktig budskap. Vi tar utgangspunkt i din mediestrategi og velger de annonseplattformene som er best egnet til å nå dine mål.

Digital annonsering

I Enklere Valg har vi lang erfaring med å tilpasse riktig plattform for digital annonsering med utgangspunkt i din mediestrategi. Vi hjelper deg med å nå ut din målgruppe på rett sted og til rett tid.

Digital markedsføring

E-postmarkedsføring

Å vite hva som er lønnsomt å sende over e-post – og hva som ikke er det – er en forutsetning for oppnå mest mulig respons fra nye og eksisterende kunder. Vårt produksjonsteam former foto, tekst og design etter hvilken målgruppe dere vil treffe.

Facebook Ads

Facebook sin annonseplattform lar deg annonsere på Facebook, på Instagram og på websider og apper tilknyttet Facebook sitt Audience Network. Våre sertifiserte rådgivere har god erfaring med å lage lønnsomme kampanjer på Facebook (og Instagram), og kan hjelpe din bedrift med å lykkes.

Google Analytics

Hos Enklere Valg har vi flere sertifiserte eksperter i Google Analytics, og vi kan hjelpe deg med å oppnå full oversikt over statistikk og målinger på dine digitale plattformer.

Google-annonsering

Alt du trenger innen Google-annonsering (Google Ads, Min Bedrift, Analytics, Search Console, Tag Manager, YouTube osv). Enklere Valg er sertifisert Premier Google Partner, og vi har eksperter på annonsering, resultatmåling og analyse. Vi har kunnskap om hvordan du kan forbedre dine resultater på de mest lønnsomme kanalene for annonsering.

Innholdsmarkedsføring

Vi kan hjelpe deg med å nå ditt publikum gjennom strategisk innholdsmarkedsføring, nettverksbygging og innholdsproduksjon som forener med deres markedsstrategi.

Microsoft Ads (Bing)

Selv om Google er den soleklart mest brukte søkemotoren så er det en del som bruker Bing og Yahoo. Lav konkurranse gjør annonsering i Bing Ads lønnsomt. Mediebyrået Enklere Valg har lang erfaring med Bing Ads, og våre sertifiserte eksperter kan hjelpe deg med å sette opp og drifte en lønnsom konto.

Performance Marketing

Få valuta for (annonse)pengene! Vi har flere eksperter som har lang og solid erfaring med performance marketing (resultatbasert annonsering på norsk). Vi lager en helhetlig strategi som sørger for at du får best mulig resultat for pengene du investerer.

Programmatisk annonsering

Med programmatisk annonsering når du frem til ønsket målgruppe uavhengig av plattform. Dette er en svært effektiv og målbar måte å annonsere. Vi har lang erfaring med å kjøre programmatiske kampanjer, og har løpende kontakt med flere av de største systemleverandørene i bransjen.

Søkemotoroptimalisering

Vi jobber med en helhetlig tilnærming til SEO, og kan hjelpe deg med å oppnå digital synlighet og topplassering i organiske søk.

Sosiale medier

Vi vet hvordan du kan øke engasjement, skaffe flere kunder og skape trafikk med sosiale medier. Vi hjelper deg å nå dine mål ved å tilpasse kanaler og annonsering etter din målgruppe.

Andre tjenester