Om oss


annonsering på tbane

Hvem er Mediebyrået Enklere Valg?

Mediebyrået Enklere Valg er stort nok til å levere på nivå med de beste mediebyråene, men lite nok til å være fleksibelt. Vi består av mange dyktige mennesker som sammen utgjør et knallbra team som har et felles mål. Hver dag jobber vi nemlig mot å bli det beste kunnskapsmiljøet i mediebransjen – samtidig som vi har det bra på jobb.  

Vi er glade i å ha mye å gjøre, og hverdagen kan til tider være hektisk. Likevel er sosialt miljø, psykisk helse og personlig- og faglig utvikling kjerneverdiene våre, og noe vi er stolte av å etterleve hver dag. Våre ansatte er det mest verdifulle vi har, og trivsel gir gjerne også også resultater.

Vi leverer tjenester innen digital markedsføring, analyse, medieforhandling og rådgivning. Alle hos oss kan vise til flere sertifiseringer innen sitt fagfelt. I tillegg holder vi oss alltid oppdatert i et medielandskap preget av raske endringer. Vårt mål er å hjelpe kundene våre med å mestre sine utfordringer, og se dem som vekstpotensiale på en forståelig og troverdig måte.

Vi elsker å vite, forenkle og forklare slik at du skal forstå hva vi gjør – og hvorfor vi gjør det.

Siden oppstart i 2005 har vi målt vår fremgang i våre kunder fremgang, og våre ansatte er genuint interessert i å skape reelle verdier for våre kunder. Det er viktig for oss å være transparente og snakke et språk kunden forstår. Vi vil aldri påta oss oppgaver vi ikke vet om vi kan fullføre, noe som innebærer at vi alltid vil gjennomføre arbeid til avtalt tid.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat, så finner vi ut om vi er det riktige byrået for deg!

Google Partner Connect Premier

Mediebyrået Enklere Valg er Premier Google Partner, og også en del av Premier Google Partners Connect og Premier Google Partners Acceleration Program. Fra tid til annen holder vi kurs sammen med Google, og kan også sette opp egne kurs for bedrifter.

Historien om oss – Enklere Valg

Mediebyrået Enklere Valg AS ble opprettet i 2005 under navnet Mediabyrået AS. Siden den gang har vi vært gjennom en enorm utvikling – noe som er helt nødvendig for å overleve i mediebransjen. Vi begynte med å forhandle med tilbydere innen lokalavis, katalog og enkle nettsider, men i dag kan vi kalle oss et fullservice mediebyrå med kunden i fokus.

Vi er strategisk plassert på Kolbotn. Her har vi store, fine og moderne lokaler med gode parkeringsmuligheter. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen – uansett hvem du er!

I dag har vi 25 ansatte med spisskompetanse over ulike felt: Google Ads, mediestrategi, medieforhandling- og kjøp, produksjon, teskt/content, SEO, tracing og analyse. Vår styrke og stolthet ligger i våre ansatte.

Vår styrke ligger i de ansatte. Du kan også lese om oss på byråguiden.no.

Vi er sertifisert som Great Place to Work

I Mediebyrået Enklere Valg har vi stort fokus på medarbeiderne våre og et ønske om å være en attraktiv arbeidsplass i vår bransje. Desember 2022 oppnådde vi sertifisering som Great Place to Work – på første forsøk. Dette er i vi meget stolte av!

Menneskene som jobber i her er vår desidert viktigste ressurs og vi jobber derfor aktivt med å utvikle oss som arbeidsplass. Det at medarbeiderne selv har rangert oss til å være en god plass å jobbe, gir oss inspirasjon til å fortsette det videre arbeidet med arbeidsmiljø- og kulturutvikling.

En god arbeidsplass er et sted hvor du har tillit til de du jobber for og med, er engasjert av jobben dere gjør, og føler fellesskap med dine kollegaer.

Lyst å jobbe i Enklere Valg?

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med flere dyktige folk. Ta en titt på vår karriereside for å se om det er en stillingutlysning som passer for deg, eller ta kontakt med en av våre avdelingsledere for å slå av en hyggelig prat.

kollage
kollage
kollage
kollage