Høstens TV-Guide for annonsører: Et smugtitt på din gyldne mulighet

forfatter

roger

Kategori: Digital markedsføring

Sist endret: 1. september 2023

Enklere Valg – Ditt Hjem for Suksess innen Broadcast Media
forfatter

Sist endret: 1. september 2023

Hei kjære tv-annonsører

Høsten nærmer seg med stormskritt, og den bringer med seg et vell av TV-innhold som kan løfte din merkevare til nye høyder. I en tid der TV fortsatt er en av de mest pålitelige plattformene for å engasjere forbrukere, har vi satt sammen en kort, men fyldig oppsummering for å gi deg en forsmak på hva som er i vente.

I økonomisk utfordrende tider er det mange som trekker i nødbremsen når det kommer til markedsføringsbudsjettet. Men vi mener at dette er tiden for å satse. Markedsandeler er mer overkommelige enn noensinne, og med riktig mediemiks kan du virkelig styrke din posisjon i markedet.

Dette er bare en kort oppsummering. Hvis du ønsker en mer omfattende gjennomgang, står vi klare til å assistere deg over en telefonsamtale. Vi kan hjelpe deg med å identifisere den beste plasseringen for din reklame denne høsten!

Daglig leder: Roger Rosbach roger@enklerevalg.no mobil +47 901 45 876
Broadcast Direktør: Thomas Høiby thomas.hoiby@enklerevalg.no mobil +47 913 18 079

TV2: Den folkekjære kanalen

Høydepunkter:

Farmen, Skal vi danse, Åsted Norge - Still going strong!

Ja, du leste riktig. Alle dine favoritter er tilbake! Fra bonderomantikk i Farmen, til hæla-i-taket-stemning i Skal vi danse - TV2 got you covered. Åsted Norge fortsetter som før og sørger for at det blir både spenning og innsikt i løpet av kvelden. Forvent høye seertall, som alltid.

Jan Thomas søker kjærligheten - på TV!

Snakk om fornyelse! Jakten på kjærligheten har fått ingen ringere enn Jan Thomas som programleder. Dette blir gøy, rørende og kanskje litt glamorøst? Renessanse, anyone?

Kjendiskokkelering med Truls og Hellstrøm

Forbered deg på en underholdende meny når Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm drar i gang Kokkeskolen. Og gjett hvem som også blir med? Maud Angelica! Mange kokker mye søl?

Kjendis as - Gjenforeningen av Numme og Rønneberg

Har du savnet Harald og Thomas? De er tilbake! I Kjendis as jobber de sammen igjen, men denne gangen som karikerte versjoner av seg selv. Fredag blir nok en gang synonymt med god stemning!

Valgmulighet med Forræder

Det populære dramaet Forræder blir nå tilgjengelig både på lineær TV og TV 2 Play. Så nå trenger du ikke krangle med partneren om hva som skal strømmes på fredagskvelden!

Asbjørns Julekalender

Espen Eckbo gir oss julestemning og masse latter i Asbjørns Julekalender. Dette var høydepunktet da TV2 presenterte høstens lineup i Grieghallen i Bergen. Bare vent, dette blir gøy!

Sport, Sport, Sport!

Eliteserien i fotball, vintersport og selvfølgelig daglige nyhetssendinger ... ja, sportsfansen kan puste lettet ut. TV2 fortsetter med full dekning.

Dersom du som annonsør er interessert i høy dekning og variert publikum, er TV2 det trygge valget for bred eksponering.

Warner Bros Discovery: Målgruppespesialisten

Er du klar for mer fjernsynsmoro? Hvis du trodde TV2 var den eneste som kom med godsaker denne høsten, må du tro om igjen! Warner Bros Discovery (ja, du vet, de bak TVNorge og sånn) har også et knallsterkt lineup som vil få fjernkontrollen din til å gløde. Her kommer en liten sniktitt!

Høydepunkter:

71 Grader Nord - Team, Kongen Befaler & Mer!

Klassikerne går aldri av moten. Så klart får vi mer av 71 Grader Nord - Team og Kongen befaler. 16 Ukers helvete kommer i ny versjon som Boot Camp – og gir en ny vri på den populære serien. Jon Almaas og venner blir å se i svært så flaue situasjoner i deres nye program Kamikaze. Siste nyhet her er nok det europeiske suksessformatet Jaget. 8 kjendiser rømmer fra fengsel, etterforskerne bruker alle midler politiet rår over for å jage og fange alle. Klarer de dette? Vi er spent på både dette og hvordan Mertha Luise vil takle å ha politiet i helene.

Gled deg til spenning, utfordringer og et knippe norske kjendiser i situasjoner du aldri har sett dem før.

Stor Gjensynsglede: Norske Talenter & Ungkaren

Joda, du leste riktig! Norske Talenter, som tidligere har rullet over skjermen på TV2, har funnet seg et nytt hjem på TVNorge. Vil de i år klare å utfordre NRKs gullrekke og TV2s fredagskvelder? Vi tipper ja!

Ungkaren er tilbake etter å ha ligget i dvale noen år. Forskning viser at folket har savnet denne guilty pleasure-en, og nå er det altså klart for et nytt kapittel. Forvent høy puls og høye seertall!

Knekt: Når hvite gutter går over i poetisk actionkomedie

Har du savnet gjengen bak Hvite Gutter? De har kokt sammen noe helt nytt for deg. "Knekt" blir beskrevet som en poetisk actionkomedie, og det har vi vel aldri sett før? Interessert? Vi også!

Sportsglede med Sykkel, Tennis og Golf

Om du er en sporty type, har Warner Bros Discovery også litt å by på. Med økende interesse for tennis og golf, særlig med stjerner som Casper Ruud og Viktor Hovland, blir det spennende å følge med også her! Ønsker du å holde deg oppdatert på sykkelsesongen, finner du rikelig med nyttig informasjon på Eurosports nettside: www.eurosport.no/sykkel/ .Eurosport har tilgang til mer materiale enn noen andre for den sykkelinteresserte.

Dette er bare begynnelsen...

Dette er bare en liten smakebit av hva Warner Bros Discovery har på lager denne høsten. Så sett deg godt til rette i godstolen, finn frem popcornet og gjør deg klar for en høst full av kvalitetsunderholdning! Klar, ferdig, se!

Som du sikkert allerede har skjønt, er dette perfekt for annonsører som vil målrette mot spesifikke grupper, fra yngre seere til sportsfans.

Viaplay går all In denne høsten: Fra eventyr til adrenalinkick

Tro ikke at TV-landskapet er komplett uten Viaplay! Med en strålende høstmeny har de noe for absolutt alle, fra den krimelelskende bestefar til sportsfanaten i kjellerstua. Hold på fjernkontrollen, for her kommer det mer!

Høydepunkter:

Klassikerne er tilbake!

Jo da, du får din dose av Eventyrlig oppussing og Luksusfellen. Om du elsker å se gamle hytter forvandles til drømmested eller mennesker som får økonomien på rett kjøl, så er dette for deg.

Dokumentarer som rører og ryster

"Fryktens Øyeblikk" tar oss med inn i fem alvorlige hendelser i Norge, inkludert de grufulle Kongsberg-drapene. Dette blir garantert sterke og tankevekkende timer foran skjermen.

"Superselgeren" er historien om Laila Mjeldheim, en kvinne med visjoner som viste seg å være en svindler av rang. Dette blir både fascinerende og sjokkerende!

Sport i Verdensklasse

Sport er den store satsingen hos Viaplay. Flere rettigheter med høy interesse blant nordmenn. Innenfor fotball Europa og Conference League med Molde og Bodø Glimt, FA-cup, Liga-cup og ikke minst Premier League med Ødegård og Håland. Formel 1 og 2 er større enn noen gang på norsk TV og Håndball VM for kvinner forventes å nå nye million-høyder når det avslutter året på hjemmebane. La oss heller ikke glemme all vintersporten med langrenn, Alpint, hopp og kombinert gjennom hele høst/vinter. I år kommer det dessuten ikke et fotball-VM som forstyrrer Viaplays sport-satsning midt i sesongen.

Annonsemuligheter som treffer

Og for dere som driver med markedsføring; her er en gyllen mulighet! Nå får man kjøpt online video reklame også på Viaplay. Blant annet rundt Premier League og andre premium sportsrettigheter. Der tilbys digitale reklameplasser som treffer unge og brede målgrupper som er vanskelig å nå via tradisjonell TV.

Kontakt oss for en skreddersydd gjennomgang

Dette er som sagt kun en liten smakebit på tiden som kommer. Kontakt oss gjerne for en utfyllende gjennomgang der vi kan tilby skreddersydde løsninger for ditt merke eller produkt. Prisene er veiledende, og vi er klare for å forhandle det beste tilbudet for deg.

Gleder oss til å høre fra deg og tilby den beste løsningen for din TV-satsing denne høsten!

Lenker til Mediebyrået Enklere Valg og kontaktpersoner

Roger Rosbach: roger@enklerevalg, 901 45 876.

Lenker til radiohus og kontaktpersoner

Ann Kristine Illescas, TV2: annkristine.Illescas@tv2.no.

Sverre Haraldsen, Warner Bros Discovery: sverre_haraldsen@discovery.com.

Petter Hjelseth, Viaplay: petter.hjelseth@viaplaygroup.com.