post

Rådgivning

Har du produkter du ønsker å annonsere og lurer på hvilke kanaler du skal velge i prosessen? Hva gir egentlig best mulig effekt?

Med stor konkurranse i markedet er det lønnsomt å rådføre seg med en ekspert på fagområdet. Våre dyktige medierådgivere har den kunnskapen og erfaringen som trengs.

Annonser i magasiner

Innhold av høy kvalitet er essensielt for å skape engasjement rundt annonsering i magasiner. Vi hjelper deg med planlegging, forhandling av gode avtaler og optimalisering av kampanjer.

Kinoreklame

Medieforhandling og -kjøp

Det kan være utfordrende å velge riktig markedsføringskanal som gir deg maksimalt utbytte av både pris og kvalitet. Våre medieforhandlere jobber kontinuerlig for at du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig for en annonseplass.

Medierådgiving

God respons, treffsikkerhet og nøyaktighet er det vi ønsker oss med medierådgivingen. Vi har en komplett oversikt over hva som finnes på markedet og vet hvor det er mest lønnsomt å annonsere med ditt produkt og budskap.

Mediestrategi

Dårlig – eller feil – planlegging kan koste deg dyrt. En god mediestrategi søker etter å besvare viktige spørsmål knyttet til en bedrifts markedskommunikasjon. I Enklere Valg har vi lang og bred med å utvikle mediestrategier og kan vise til gode resultater.

Merkevarebygging

For å bygge brand trenger du en god plan for markedskommunikasjon og en gjennomtenkt mediestrategi. Vi lager en helhetlig plan for merkevarebygging av bedriften.

Podcast

Radioreklame

Enklere Valg kan hjelpe deg med å bygge langsiktig merkevarekjennskap og øke kortsiktige salg gjennom annonsering i radio.

TV-reklame

Vi har dyktige rådgivere med lang erfaring innen annonsering i tradisjonell tv, og kan hjelpe deg med strategi, kampanje og forhandling på denne plattformen.

Andre tjenester