Vi har fått Google Premier Partner status for 2022

forfatter

Kategori: Digital annonsering

Publisert: 4. februar 2022

Vi er Google Premier Partner i 2022 | Enklere Valg
forfatter

Publisert: 4. februar 2022

Hurra 🎉  Mediebyrået Enklere Valg har oppnådd Premier Partner status for 2022 i Googles partnerprogram. Dette er noe vi er veldig stolte av, og vet du hvorfor? Det er nemlig den høyeste statusen man kan oppnå i programmet – og det er bare 3% av ALLE byråene i Norge som får denne utmerkelsen av Google!

Hva betyr dette for deg?

Javel, tenker du kanskje. Så hyggelig for dere da.

Det fine er at du også får utbytte av dette.

For deg som kunde betyr det nemlig at vi kan tilby mer innsikt i Googles verden. Vi blir også opplært i fremtidige oppdateringer i Google Ads før mange andre byåer, slik at vi er godt forberedt når endringer blir lansert. Vi blir invitert med på å betateste ulike nye funksjoner og programmer, og får her mulighet til å gi innspill basert på våre egne erfaringer. I tillegg får vi direkte kontakt med flere i Google som vi stadig utfordrer på hvordan våre kampanjer kan prestere enda bedre enn hva de gjør i dag.

Google har selv fremhevet performance-teamet til Mediebyrået Enklere Valg som et av de fremste fagmiljøene innen Google Ads i Norge. Vi kan vise til meget gode resultater for våre kunder på alle plattformene i Google Ads: Søk, Shopping, Display og Video. Høres ikke det ganske bra ut?

Her kan du lese mer om hva Enklere Valg kan tilby innen digital markedsføring.

Det viktigste for oss er å skape vekst og gode resultater for våre kunder. Det at vi beholder vår Premier Partner status også i 2022, hvor det er nye og vesentlig skjerpede krav til medlemskap, ser vi på som en stor anerkjennelse fra Google om at vi er blant de aller beste i Norge til å bruke Google sine tjenester for å hjelpe bedrifter med å oppnå sine mål.

Vegard Rake, Partner & Head of Performance Marketing i Mediebyrået Enklere Valg AS

Blant de beste i verden

Denne måneden anerkjente Google prestasjonene til toppytende, digitale markedsføringspartnere over hele verden ved å tildele Premier Partner-status som en del av det nye Google Partners-programmet. Og de mener altså at vi er et av de beste byråene i Norge til å følge best practise 🤓

Google Partners-programmet har endret seg betraktelig i 2022. Google har blant annet redefinert hva det vil si å være en Premier Partner med nye, avanserte programkrav og nye Premier Partner-fordeler som skal bidra til å støtte vekst og suksess med Google Ads for byråer.

Congratulations to our Premier Partners for being among the top 3% of Google Partners in Norway. These companies stand out based on their commitment to developing product expertise, building new client relationships and helping their current clients to grow. We look forward to supporting them as they help their customers succeed online.

Davang Shah, Senior Director i Google Ads Marketing

Om Googles Premier Partner Program

Mediebyrået Enklere Valg er altså del av en utvalgt gruppe av Premier Partners i Google Partners-programmet. Dette programmet er utviklet for reklamebyråer og tredjeparter som administrerer Google Ads-kontoer på vegne av andre merkevarer eller bedrifter. Programmets oppgave er å styrke bedrifter ved å gi dem innovative verktøy, ressurser og støtte for å hjelpe kundene deres med å lykkes og vokse på nettet.

Vi samarbeider tett med Google og har egne kontaktpersoner som bistår oss med å sette opp kontoer og kampanjer på best mulige måte. Det er nettopp dette som gjør at vi lykkes så bra som vi gjør. Og når vi sier at vi lykkes, så mener vi at vi har klart å skape gode resultater for kundene våre.

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål rundt dette.