Mediestrategi

forfatter

Kategori: Rådgiving

Sist endret: 2. mai 2022

mediestrategi-illustrasjonsbilde-enklere-valg
forfatter

Sist endret: 2. mai 2022

God markedsføring handler om å nå ut til riktig målgruppe med rett budskap – til rett tid. Hvor er det best å annonsere og hva bør du tenke på? Fortell oss hva du vil og hvem du vil nå, så skal vi hjelpe deg med å lage en god mediestrategi.

Alle bedrifter må jobbe med å markedsføre seg selv, men det er jammen ikke lett å vite hvilken plattform man skal velge eller hvordan annonsen bør være.

Vi har dyktige mediestrateger som er spesialister innen markedsplanlegging og digital strategi. Først gjør vi en grundig analyse av markedsføringen dere gjør i dag og ser på hvilken effekt den har gitt. Med hjelp av noen av landets beste innen performance og medieplanlegging ser vi på hvilket potensial som kan hentes ut i deres marked, og lager en mediestrategi som er gjennomførbar.

Helhetlig offline og digital strategi

Enklere Valg er et fullservice byrå med spesialister innen medieplanlegging, performance, design/programmering og innholdsmarkedsføring. Når vi utvikler en plan for å markedsføre din bedrift, tar vi med oss alle disse elementene i våre analyser og vurderinger. Dermed får du en helhetlig mediestrategi til alle plattformene.

Vil du vite mer?

Synes du det virker interessant? Vi tar gjerne en prat med deg for å høre litt hvilke utfordringer dere har. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende. Kontakt oss i dag!