Broadcast, Tv og lyd

forfatter

roger

Kategori: Medieforhandling og -kjøp

Sist endret: 6. september 2023

Enklere Valg – Ditt Hjem for Suksess innen Broadcast Media
forfatter

Sist endret: 6. september 2023

Velkommen til Enklere Valg – Ditt hjem for suksess innen Tv og lyd


Din Fullservice Mediepartner

Vi i Enklere Valg tar hånd om hele din kringkastingsprosess – fra strategisk planlegging og mediekjøp til analyse, optimalisering, og rapportering. Vi sikrer at du får maksimalt ut av dine TV- og radiokampanjer

Våre Tjenester

Hvorfor velge Enklere Valg?

Fordi vi har verktøyene som gjør deg suksessrik

Det sies at en god snekker er bare så god som verktøyene han har. I vårt tilfelle gjelder det samme prinsippet, men med en viktig vri: Det er kombinasjonen av våre TV-verktøy og den dype erfaringen og kunnskapen hos våre strategiske planleggere som utgjør forskjellen. De vet hvordan de skal utnytte disse verktøyene til det fulleste for å skreddersy dine kampanjer. De kan identifisere den ideelle målgruppen, velge de mest effektive sendetidene og justere frekvensen for å oppnå maksimal innvirkning.

Etter at strategiene er nøye utformet, trer våre erfarne mediekjøpere i aksjon. De forhandler fram de beste avtalene med mediehusene for å sikre at din strategi blir implementert så effektivt som mulig.

Så fra dyp innsikt i din målgruppe, til strategiutforming og deretter implementering, tilbyr vi en helhetlig løsning for din TV-annonsering. Med Enklere Valg ved din side, kan du være sikker på at du får det beste av både strategisk innsikt og implementering, og dermed oppnår best mulig ROI på din investering.

Norske, Prisbevisste og Personlige

Vi er et lite, men hjertevarmt, norsk selskap som setter kundene i sentrum. Vår størrelse gir oss ikke bare lavere driftskostnader – den gir oss også muligheten til å bry oss mer om hver enkelt kunde.

Tett samarbeid og effektiv kommunikasjon

Som en tettvevd familie garanterer vi rask og effektiv kommunikasjon innad i vårt team og med våre samarbeidspartnere innen kreativ og produksjon. Dette betyr at vi kan tilpasse oss dine behov i en rasende fart, uten forsinkelser eller fordyrende byråkrati.

Thomas Høiby – Din trygghet

Vår Broadcast Direktør, Thomas Høiby, har over 25 års erfaring i bransjen og har vært Broadcast Director i Mindshare i over 10 år. Han sikrer at du får den kvaliteten og ekspertisen som du fortjener.

Vi ser deg

Vi er genuint opptatt av at du skal lykkes, og følger deg tett både under og etter kampanjen. Hos oss blir du sett og hørt, og vi investerer tid i å forstå dine spesifikke behov og mål.

Riktig kompetanse fra rett folk – Tverrfaglig samarbeid for suksess

For oss i Enklere Valg er kundens suksess vår høyeste prioritet. Derfor tror vi på det å utnytte ekspertisen fra en rekke fagområder gjennom godt samarbeid med ulike partnere. Vi samarbeider tett med et nettverk av spesialister, fra kreative sjeler i produksjonsselskaper til analyse eksperter, for å sikre at vi får riktig kompetanse fra de rette folkene.

Dette står i sterk kontrast til byråer som prøver å være "alt for alle", og som ofte fokuserer mer på sin egen bunnlinje enn på kundens behov. Vi vet at ingen kan være best på alt, og vi har derfor ingen betenkeligheter med å dra inn ekstern ekspertise når det er til det beste for kundens kampanje

kontakt oss i dag

Ta steget og kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om tv annonsering. Vi er her for å hjelpe deg med å nå dine kringkastingsmål, og vi gleder oss til å bli din partner på denne reisen.