cover-bilde

Vil du jobbe med oss?

Bli en del av vårt mål om å være det beste
kunnskapsmiljøet i mediebyråbransjen.

cover-bilde

Vil du jobbe med oss?

Bli en del av vårt mål om å være det beste
kunnskapsmiljøet i mediebyråbransjen.

Vi vil være det beste kunnskapsmiljøet i mediebyråbransjen

For oss betyr kunnskap mangfoldighet. Som et team ønsker vi å mestre ulike områder ved bransjen for å hjelpe våre kunder på best og mest allsidig måte. Dette inkluderer å hjelpe våre kunder å se utfordringene sine som vekstmuligheter på en forståelig og troverdig måte.

Trivsel og samvær på jobben

Selvsagt er det viktig å skape gode resultater, men vi er like opptatt av å oppmuntre den ansattes utvikling og trivsel på jobb. Et godt sosialt miljø står sentralt i alt vi gjør – alle i Enklere Valg skal ha det så bra som mulig. Dette er en verdi vi er stolte av, og lever etter hver eneste dag. 

Omstillingsdyktig

Mediebransjen er i konstant endring, og som byrå må vi konstant strebe for å tilpasse oss denne utviklingen. Vi streber etter å tilegne oss kunnskapen vi trenger, tilpasse produktene vi tilbyr og måten vi organiserer arbeidshverdagen vår, for å skape en god arbeidsplass for våre ansatte og bli en interessant samarbeidspartner.

Flat struktur

I Enklere Valg har vi en flat struktur og korte beslutningsveier. Selv om vi har faste rutiner, oppfordres alle medarbeidere til å finne den beste løsningen for kunden. Ved at alle ansatte får denne tilliten, kan vi fokusere på å skape de beste resultatene for kundene våre, og alle har frihet til å påvirke sin egen hverdag for å oppnå det.

Ledige stillinger

Er du freelanser?

Hvis vi ikke har noen ledige stillinger som passer deg, er du velkommen til å presentere deg i en åpen søknad. Send inn søknad og CV til roger@enklerevalg.no, eller kontakt daglig leder, Roger Rosbach, på nummer +47 901 45 876 for en prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Freelansere - se hit!

Arbeidslivet har hatt en stor omveltning de siste årene. Om du trives med å jobbe for deg selv, men ønsker flere oppdrag, kan du mer enn gjerne ta kontakt med oss. Vi ønsker oss et nettverk med så mange dyktige mennesker som mulig. Ta kontakt med oss dersom du jobber som videofotograf, kreatør innenfor SoMe, designer eller tekstforfatter.

Hva sier de ansatte om oss?

Hvorfor jobbe hos Enklere Valg?

MEV er et sammensatt team med ulike kompetanseområder som gir råd, lager strategier, bruker nettverket vårt og ikke minst – deler kunnskap med kundene våre.

Du blir del av et kunnskapsmiljø i utvikling

Selv om vi ikke er der i dag, er vårt mål er å bli det beste kunnskapsmiljøet i mediebransjen. Dette målet påvirker valgene vi tar, kollegene du vil få i fremtiden og ikke minst, stoltheten du vil føle av å jobbe her.

Føl på at du betyr noe

Vi er tett på kundene våre, og tett på hverandre. Flere av kundene våre er store norske merkevarer og bedrifter som er avhengig av at vi hjelper med å løse utfordringer de har. Det betyr at det du gjør, har noe å si – det vil du merke hver eneste dag. Og det er ekstra meningsfullt når vi gjør det sammen.

enklere valg setter menneskene først

Man jobber bedre når man har det bra. Dette gjelder både på privaten og på jobben. Vårt mål er å støtte og ta vare på hverandre, og ha det gøy sammen. Det er helt greit å gråte, le, bli frustrert, og jobbe hardt – det viktigste for oss er at du også blir med oss på afterwork eller firmatur.

du får tilang til en stor verktøykasse

Enklere Valg er et fullservice byrå for å hjelpe kundene våre på en mest mulig allsidig måte. Da er det større sannsynlig at deres opplevelse blir god, og vi kan ta ansvar for resultatene. Vi utvikler blant annet nettsider og landingssider, produserer materiell som bygger merkevare, og skaffer salg og økt oppmerksomhet i alle kanaler som betyr noe.