52 % økning i leads med Performance Max


Mitt Bord AS

Periode:

Mai 2022 - Desember 2022

Den store veksten i nettbutikken har gitt oss ny giv til videre satsning.

Hanne Fagermo, Daglig Leder, Mitt Bord AS

Bakgrunn

Jenssenturbuss.no har lang fartstid i markedet som en aktør innen persontransport med buss. Hos Jenssen kan man skreddersy sin optimale reise enten det er i nærområdet, Norgesreise eller turer rundt i Europa. Turer blir arrangert etter kundes ønske og de har gode avtaler med blant annet kjente hotellkjeder.  

Utfordring

Formålet med annonseringen Enklere Valg gjør for Jenssen Turbuss, er å oppnå leads som fører til leie av busser til ulike formål. Da vi fikk muligheten til å teste årets nyhet Google Performance Max for leadsgenerering for Jenssen Turbuss, grep vi muligheten. Annonseringen har kontinuerlig gitt resultater, men kan vi få enda flere brukere til å konvertere med Performance max?

Tilnærming

Vi gjorde ingen endringer i eksisterende kontooppsett eller budsjett, men opprettet i tillegg til eksisterende kampanjer en Performance Max kampanje. Vi optimaliserer mot leads på telefon, e-post og kontaktskjema, samt at brukere skal benytte Jenssens priskalkulator.  Målet var krystallklart: oppnå flere leads til samme eller lavere kostnad per konvertering. 

Resultat

Etter læringsfasen på 6 uker var over, leste vi av resultatene med stor glede. Antall leads økte med 50 % sammenlignet med perioden før! Dette oppnådde vi til nesten halvparten av prisen vi har betalt per konvertering tidligere. Pmax optimaliserer mot forretningsmål, skreddersyr annonser i sanntid og når ut til svært mange unike brukere med visuelt innhold. Dette har Jenssen fått godt utbytte av og verdien av å nå bredt og de riktige målgruppene med gode annonser, er soleklar.

Lær mer om Performance Max

Flere av våre kunder opplever gode resultater med Performance Max. Les mer om hva Performance Max er og hva du kan få ut av det. Du kan også ta kontakt med en av våre rådgivere for å få mer informasjon om Performance Max eller andre annonseringsmuligheter.