Enklere Valg – nå også med Content Marketing

forfatter

Kategori: Innholdsmarkedsføring

Sist endret: 30. september 2020

content-marketing-enklere-valg
forfatter

Sist endret: 30. september 2020

Den røde tråden består hos Enklere Valg. Nå tilbyr vi også content (innholdsmarkedsføring) som en del av våre tjenester.

Fyller på med innhold

Enklere Valg har som mål å tilby kundene alle relevante tjenester som kan gjøre hverdagen deres både enklere og mer effektiv.

Som vi ofte poengterer overfor våre kunder, fokuserer vi ikke på rabattene vi kan få – vi konsentrerer oss heller om kundens Return On Investment (ROI), sier Roger Rosbach, daglig leder i Enklere Valg.

Eller som noen også kaller det; valuta for penga! Når markedet og betingelsene endrer seg, må vi endre oss med dem. Vi ser at områder som analyse, tracking, overvåking og kontroll har utviklet seg til noen av de viktigste verktøyene vi kan tilby. Videre opplever vi at sosiale medier stadig endrer seg – det eneste som ikke endrer seg, er viktigheten av å virkelig kunne dem, skjønne hvordan de fungerer og interagerer.

Content Marketing – alle vet ikke hva det er …

Til sist har vi buzz-ordet Content Marketing (innholdsmarkedsføring), der vi nå har knyttet til oss profesjonelle krefter som vet både hva og hvordan man utnytter det skrevne ord gjennom å formidle innhold på ulike digitale flater. Tross alt er det akkurat det kundene dine ønsker å oppleve når de møter deg digitalt; relevant og engasjerende innhold som gir dem en positiv opplevelse.

Nettet er fullt av døde visittkort. Opprinnelig er de fleste av dem opprettet med en visjon om et levende nettsted der kunder og forbindelser skulle kunne hente nyheter og holde seg oppdatert om side-eierens aktiviteter. Visjoner er fine å ha, men ofte innhentes de av hverdagen.

De færreste bedrifter og organisasjoner har tatt seg råd til å ansette egne krefter som har oppdatering av nettsidene som hovedoppgave. Nettopp derfor er nettet fullt av disse kalde visittkortene – og har de vært statiske for lenge, slutter f.eks. Google å rangere disse sidene.

“Innhold” er nøkkelordet – oppdatert, riktig innhold som i tillegg er søkemotoroptimalisert. Content Marketing heter det på godt utenlandsk, og er blant våre nye tilbud. Vi har nylig knyttet til oss erfarne krefter som vet hvordan man skriver riktig innhold, både for leserne og søkemotorene.

Viktig med godt innhold

Hvorfor skulle du bruke tiden din på oppdatering av nettsiden din? Antagelig har du satt ut flere andre oppgaver som ikke er en del av bedriftens kjerneoppgaver. Rengjøring, kantine, rekvisitakjøp, server-hosting – listen kan godt være lengre for mange bedrifter. Vårt forslag er at du kontakter rådgiveren din hos Enklere Valg og får en gjennomgang i hvordan Content Marketing vil fungere for din bedrift.

Vil du ha en oppegående og attraktiv nettside, kan dette godt være løsningen. Og vil du i tillegg ha et godt samspill mellom innholdet på nettsiden din og tilsvarende på sosiale medier, vet vi at det er løsningen. Kontakt oss i dag – du har egentlig ikke en dag å miste.

Og hva har det med den røde tråden vår å gjøre? Alt, faktisk. Vi beholder fortsatt den flate strukturen vår – og det fører til at vi kan levere mer enn andre til en hyggeligere pris. Vi får både høyere og bredere kompetanse, og kan gi mer kvalifiserte råd på områder som blir viktigere og viktigere for absolutt alle kundene våre. Og den røde tråden ivaretas ved at vi har akselerert vår egen faglige utvikling fordi vi er aktører i et mediemarked som er i stadig bevegelse. Derfor styrker vi oss i alle ledd, siden vi vet at vi aldri blir sterkere enn det svakeste leddet i kjeden vår.

Har du spørsmål om content marketing?

Vi kartlegger behovet ditt og analyserer nettstedet til din bedrift, slik at vi kan lage en content strategi som passer for deg. Kontakt oss for en fagprat, så ser vi hvordan vi skal gå i gang.